Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Turgut Reis İlkokulu

Telefon : 212 430 91 46
Belgegeçer : 0212 430 91 45
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://turgutreisilkokuluesenler.meb.k12.tr
Adres : Turgut Reis Mah. Okul Cad. No 57/1 Esenler/İstanbul
VİZYON : Okulumuz, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, lider, etkili ve gurur duyabileceğimiz öğrenciler yetiştiren, başarıya doymayan, her geçen gün kendini yenileyen bir okul olmasını sağlamak ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürmek, Çocuklarımızı aklın, bilimin ve ahlak kurallarının öngördüğü normlar çerçevesinde eğiterek, Atatürk’ün Önerdiği “Çağdaş Uygarlık Seviyesine”, çıkarmaktır.
MİSYON : Eğitim ve öğretimde, yönetimde, öğrenci rehberliğinde, sosyal ve sportif faaliyetlerde, temizlikte, ilimizin en iyi okulları arasına girmek, Türk toplumunu ve yetiştirdiğimiz öğrencilerimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim öğretim anlayışını eğitim sistemine taşıyan, örnek ve önder okul olup, eğitim ve öğretimde kaliteli değişimin yaşandığı bir kurum olmak.
BAŞARILAR : Okulumuz, Esenler ilçesinde 2012/2013 eğitim öğretim yılında düzenlenen futbol turnuvasında miniklerde üçüncü olmuştur.

Öğretmen :52
Öğrenci :1150
Derslik :19
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1852
Öğretim Şekli :İkili öğretim
Saatler : Sabahçı Grup :08:00 - 13:00 Öğlenci Grup :13:20 - 18 :10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgazlı kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım , belediye otobüsleri (33 T ,33 M 98G9) ve minübüslerle sağlanmaktadır. Okulumuza Esenler Metro istasyonundan inildikten sonra oradan geçen TEPE minibüsleri ile ulaşılabilir.(Son durakları okulumuzun hemen yanıdır.)
Yerleşim Yeri : Okulumuza ulaşım , belediye otobüsleri (33 T ,33 M 98G9) ve minübüslerle sağlanmaktadır. Okulumuza Esenler Metro istasyonundan inildikten sonra oradan geçen TEPE minibüsleri ile ulaşılabilir.(Son durakları okulumuzun hemen yanıdır.)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okuılumuzun Esenler ilçe merkezine uzaklığı 3 km , İstanbul il merkezine (İstanbul Valiliği) uzaklığı ise 12 km’dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :